Blog overzicht

Wat is dat nou, directe schadeafhandeling?

15-07-2021

Schade aan je auto, maar zelf geen schuld? Wanneer je geen Allriskverzekering hebt afgesloten, kon het lang duren voordat je schade vergoed werd.

Sinds begin juli is daar verandering in gekomen met de introductie van Directe Schadeafhandeling (DSA).

Lees meer Reacties (0)

De teleurstelling door de kleine lettertjes…

08-10-2020

We hebben een beller..

Vorige week belde er een klant dat er brand was ontstaan in het pand. De oorzaak is nog onbekend, maar de schade was enorm. Een deel van het pand moet helemaal opnieuw ingericht worden. De klant was in de veronderstelling dat hij hiervoor verzekerd was. Helaas hebben wij de klant moeten mededelen dat de schade niet gedekt is omdat hij niet voldoet aan de preventie-maatregelen die zijn gesteld door verzekeraar, iets waar wij hem al een aantal keer op hadden gewezen. Wat een domper..

Hoe gaan we dit in de toekomst voorkomen?

Lees meer

Het nieuwe pensioenstelsel

15-07-2020

04-07-2020 heeft de laatste sociale partner akkoord gegeven op de grote lijnen voor het aanpassen van het pensioenstelsel. De overheid publiceert het pensioenakkoord als: een transparanter en persoonlijker pensioenstelsel. Na het recente akkoord dienen de grote lijnen nog uitgewerkt te worden naar een toepasbare wetgeving en betaalbare overgang.

Wij geven onderstaand wat inzicht in de grote lijnen en blijven berichten versturen op het moment dat er ontwikkelingen zijn. De bedoeling is dat alle pensioenen per 2026 zijn aangepast. Wij zullen onze pensioenklanten hiervoor tijdig contacteren.

Bij vragen over het pensioenakkoord of andere pensioenvraagstukken, zijn onze pensioenadviseurs bereikbaar op 0165-743007.

Lees meer

Kantoorruimte van Klasse Advies

Advies nodig?
Bel of mail ons!

Heb je vragen over
bedrijfsverzekeringen, pensioen, hypotheek of andere financiële vraagstukken?

Neem dan direct contact met ons op.
Mail info@klasseadvies.nl

Bel 0165 743007