Bouw

Voor bouwbedrijven bestaan enkele collectieve verzekeringscontracten. De meest gebruikte hierbij is Bouwend Nederland. Maar is dit ook de beste?

Wij weten welke aanbieder voor de verzekering van je bouwbedrijf echt het goedkoopst is en de beste polisvoorwaarden hanteert. Hierbij betrekken wij meerdere aanbieders als beter alternatief voor de standaard polis van Bouwend Nederland. Dit zijn zowel de grote aanbieders als kleinere verzekeraars. Zij richten zich specifiek op de bouw en daarbij blinken zij uit in premie, voorwaarden en (wellicht het belangrijkst) snelle schadeafhandeling.

CAR-verzekering

Natuurlijk houden wij hierbij je specifieke risico’s goed in beeld. Belangrijke verzekeringen voor bouwbedrijven zijn de aansprakelijkheidsverzekering en de CAR-verzekering. De CAR-verzekering wordt vaak ook wel bouw- en montageverzekering genoemd. Deze verzekering heb je als bouwbedrijf nodig om de materiële risico’s tijdens de werkzaamheden af te dekken. Denk hierbij aan brand, diefstal, stormschade of valschade.

Naast de bouwrisico’s zijn wij ook gespecialiseerd in arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en je risico’s omtrent transport voor jezelf en/of je werknemers.

Neem voor een vrijblijvend gesprek met onze specialisten contact met ons op.

Advies nodig?
Bel of mail ons!

Heb je vragen over bedrijfsverzekeringen, pensioen, hypotheek of andere financiële vraagstukken?

Neem dan direct contact met ons op.
Mail info@klasseadvies.nl