Groothandel

Voor het verzekeren van groothandel bestaan meerdere specialistische verzekeringscontracten. Als ondernemer in de groothandel is het ingewikkeld de juiste verzekering te kiezen.

Wij weten welke aanbieder voor de verzekering van je groothandel echt het goedkoopst is en de beste polisvoorwaarden hanteert. Bij onze vergelijking betrekken wij meerdere aanbieders die gespecialiseerd zijn in verzekeren van groothandel. Dit zijn zowel de grote aanbieders als kleinere verzekeraars. Zij richten zich specifiek op de bouw en daarbij blinken zij uit in premie, voorwaarden en (wellicht het belangrijkst) snelle schadeafhandeling. 

Bedrijfsschadeverzekering

Natuurlijk houden wij hierbij je specifieke risico’s goed in beeld. De belangrijkste verzekeringen voor groothandel zijn de verzekering van de goederen (zowel in opslag als tijdens transport), productaansprakelijkheid en bedrijfsschade de aansprakelijkheidsverzekering. 

De bedrijfsschadeverzekering zorgt voor continuïteit van je onderneming, indien je bedrijf bijvoorbeeld door brand tijdelijk stilligt. Naast deze risico’s adviseren wij ook in een werkmaterieelverzekering, recallverzekering en de arbeidsongeschiktheidsverzekering voor jezelf en/of je werknemers.

Advies nodig?
Bel of mail ons!

Heb je vragen over bedrijfsverzekeringen, pensioen, hypotheek of andere financiële vraagstukken?

Neem dan direct contact met ons op.
Mail info@klasseadvies.nl