Horeca

Voor horecabedrijven bestaan meerdere collectieve verzekeringscontracten. De meest voorkomende hierbij is de collectiviteit van Koninklijke Horeca. Maar is dit ook de beste?

Wij weten welke aanbieder voor de verzekering van je café, restaurant of hotel echt het goedkoopst is en de beste polisvoorwaarden hanteert. Bij onze vergelijking betrekken wij meerdere aanbieders als beter alternatief voor de standaard polis van Koninklijke Horeca Nederland.

Dit zijn zowel de grote aanbieders als kleinere verzekeraars. Zij richten zich specifiek op de bouw en daarbij blinken zij uit in premie, voorwaarden en (wellicht het belangrijkst) snelle schadeafhandeling.

Brandverzekeringen

Natuurlijk houden wij hierbij je specifieke risico’s goed in beeld. Belangrijke verzekeringen voor horecabedrijven zijn de aansprakelijkheidsverzekering en de brandverzekeringen, waaronder de bedrijfsschadeverzekering. De bedrijfsschadeverzekering zorgt voor continuïteit van je onderneming, indien je bedrijf door bijvoorbeeld brand tijdelijk stilligt.

Naast de brandrisico’s zijn wij ook gespecialiseerd in de arbeidsongeschiktheidsverzekering en evenementenverzekeringen voor jezelf en/of je werknemers.

Neem voor een vrijblijvend gesprek met onze specialisten contact met ons op.

Advies nodig?
Bel of mail ons!

Heb je vragen over bedrijfsverzekeringen, pensioen, hypotheek of andere financiële vraagstukken?

Neem dan direct contact met ons op.
Mail info@klasseadvies.nl