Recyclingbedrijven

Het verzekeren van recyclingbedrijven is zeer specialistisch.

Door de hoge risico’s in de branche zijn er bij het verzekeren van recyclingbedrijven grote verschillen in preventie-eisen, eigen risico’s, premies en aanvullende voorwaarden. Soms is, naast een eigen risico, niet het gehele risico verzekerbaar. Een schade brengt het voortbestaan van het bedrijf dan ernstig in gevaar.

Wij hebben ervaring bij het verzekeren van verschillende recyclingbedrijven. Hierbij houden wij scherp zicht op de aanwezige preventie en of deze aansluit op de eisen van de verzekeraar. Verder zoeken wij doorlopend naar de beste verzekeringsoplossing voor de recyclingbedrijven. Vrijwel jaarlijks beoordelen wij het risico opnieuw. Dit levert constant de beste oplossing op.

Bedrijfsschadeverzekering

Natuurlijk houden wij hierbij je specifieke risico’s goed in beeld. Belangrijke verzekeringen voor recyclingbedrijven zijn de brandverzekeringen, waaronder de opstalverzekering en de bedrijfsschadeverzekering. Naast de brandrisico’s zijn wij ook gespecialiseerd in bijvoorbeeld de arbeidsongeschiktheidsverzekering voor jezelf en/of je werknemers.

Neem voor een vrijblijvend gesprek met onze specialisten contact met ons op.

Advies nodig?
Bel of mail ons!

Heb je vragen over bedrijfsverzekeringen, pensioen, hypotheek of andere financiële vraagstukken?

Neem dan direct contact met ons op.
Mail info@klasseadvies.nl