Home  >  Home  >  Mijn bedrijf

Mijn bedrijf

Klasse Advies heeft jarenlange ervaring in bedrijfsverzekeringen. Ook voor uw bedrijf stellen wij een passend pakket samen, speciaal voor uw bedrijf op maat gemaakt. Wij houden ondermeer rekening met uw zakelijke bezittingen, bestuurdersaansprakelijkheid en cybercriminaliteit .

Bezitrisico’s

Afhankelijk van de waarde van de zakelijke bezittingen, wil je natuurlijk niet het risico lopen dat deze verloren gaan. Behalve de waarde van de bezittingen, is er ook een kans dat bij een schade vertraging in je bedrijfsprocessen ontstaan. Daarom wil je deze risico’s goed in kaart hebben en goed afdekken waar nodig. 
Lees meer…

Aansprakelijkheid en rechtsbijstand

In principe heeft ieder bedrijf een aansprakelijkheidsverzekering nodig. Zodra je zakelijke activiteiten verricht, biedt je particuliere verzekering namelijk geen dekking. Natuurlijk zit er wel een groot verschil in de risico’s binnen aansprakelijkheid, waarbij ook verschillende premies gelden.
Lees meer…

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Als ondernemer ben je op verschillende manieren aansprakelijk te stellen. Het kan zijn dat jij of je medewerkers bijvoorbeeld een berekeningsfout maakt of een verkeerd advies geeft. Dergelijke fouten kunnen grote financiële gevolgen hebben. Gelukkig kun je deze gevolgen afdekken met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering.
Lees meer…

Bestuurdersaansprakelijkheid

Als je aansprakelijk gesteld wordt voor een bestuurlijke fout kan de schade op je privévermogen worden verhaald, dit ondanks het hebben van een BV en of Holding. Een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering beschermt je privévermogen bij aansprakelijkheid of faillissement door een bestuurlijke fout van jezelf of een medebestuurder. Zo kom je als bestuurder, toezichthouder of commissaris niet voor onverwachte kosten te staan als een beslissing verkeerd uitpakt.
Lees meer…

Cybercriminaliteit

Cybercriminaliteit is onderdeel van het dagelijks leven. Net zoals inbraak, winkeldiefstal en bedrijfsbrand. Preventie is het beste wapen in de strijd tegen hackers. Want niet iedereen die te maken krijgt met een cyberaanval wordt ook slachtoffer. Bedrijven die hun security goed in de hand hebben, kunnen zelfs de heftigste aanvallen weerstaan. Soms zelfs dagenlang!
Lees meer…

Compagnonsverzekering

Als je samen met je compagnon een bedrijf hebt, betekent dat vaak dat bij overlijden van één van de compagnons diens aandelen naar zijn erfgenamen gaan. Het uitkopen van deze erfgenamen kan een kostbare aangelegenheid zijn.
Lees meer…

Advies nodig?
Bel of mail ons!

Heb je vragen over bedrijfsverzekeringen, pensioen, hypotheek of andere financiële vraagstukken?

Neem dan direct contact met ons op.
Mail info@klasseadvies.nl