verzekeringen ondernemer zzp'er geregeld

Al jouw verzekeringen geregeld als werkgever

Meer over verzekeringen voor werkgevers

In principe heeft ieder bedrijf een aansprakelijkheidsverzekering nodig. Zodra je zakelijke activiteiten verricht, biedt je particuliere verzekering namelijk geen dekking. Natuurlijk zit er wel een groot verschil in de risico’s binnen aansprakelijkheid, waarbij ook verschillende premies gelden. Van algemene risico’s binnen een kantoor, tot grote aansprakelijkheidsrisico’s binnen een productiebedrijf. Meer lezen..

Er is een groot aantal bezitsrisico’s dat voor jou rekening en risico kan komen. Denk hierbij aan een gebouw, inventaris/goederen en machines. Bij verlies van deze zaken ontstaat er naast schade aan je bezit, ook financiële schade. Meer lezen..

De grootste nachtmerrie van vrijwel iedere ondernemer! Een schade zorgt ervoor dat je voor langere tijd moet sluiten en hierdoor zie je de omzet flink dalen. Je wilt zo snel mogelijk weer aan de slag, maar hoe ga je dit bekostigen? Meer lezen..

Cybercriminaliteit is onderdeel van het dagelijks leven. Net zoals inbraak, winkeldiefstal en bedrijfsbrand. Preventie is het beste wapen in de strijd tegen hackers, want niet iedereen die te maken krijgt met een cyberaanval wordt ook slachtoffer. Bedrijven die hun security goed in de hand hebben, kunnen zelfs de heftigste aanvallen weerstaan. Toch lukt dit niet altijd, meer lezen..

Motorrijtuigen dienen in Nederland minimaal WA verzekerd te zijn. Voor bedrijven met personeel zeker zo belangrijk dat dit goed geregeld is, want als werkgever wil je niet aansprakelijk gesteld worden voor schade die is ontstaan tijdens een rit van een werknemer in jouw voertuig. Een groot wagenpark draaien wij ons nek niet voor om, meer lezen..

Laat alle verzekeringen als werkgever vergelijken en beheren door een derde partij als Klasse Advies. Zo heb je verzekeringen met de juiste dekkingen, de laagste premies en blijft je portefeuille up-to-date.

Advies nodig?
Bel of mail ons!

Heb je vragen over bedrijfsverzekeringen, pensioen, hypotheek of andere financiële vraagstukken?

Neem dan direct contact met ons op.
Mail info@klasseadvies.nl