Werkwijze

Een samenwerking tussen jou en Klasse Advies, begint met een adviestraject.

Door het stellen van de juiste vragen, het toepassen van onze kennis en onze samenwerking met een groot aantal productaanbieders, zorgen wij voor de beste oplossing van jouw vraagstuk. Bij de selectie van onze aanbieders, kijken wij verder dan de meeste van onze concurrenten. In sommige nichemarkten acteren specialistische kleine verzekeraars. Die bieden jou vaak betere premie en voorwaarden dan de bekende grote verzekeraars.

Wij werken voor jou

Indien we samen met jou tot een productoplossing komen, zullen wij deze voor je beheren. Hierbij zien wij de verzekeraar, pensioenuitvoerder en dergelijke als leverancier. Wij werken niet voor de leverancier. Jij bent onze klant, wij werken voor jou.

Tijdens onze samenwerking houden wij contact om zo je producten goed te beheren en zoveel mogelijk af te stemmen op je (veranderende) behoeften en risico’s. Overigens doen wij dat ook zonder overleg. Bijvoorbeeld bij een controle of de premies nog concurrerend zijn. 

Schade verhalen bij verzekeraar

Onderdeel van het beheer is in het geval van schadeverzekeringen natuurlijk ook het verhalen van de schade bij de verzekeraar. Door onze kennis van de polisvoorwaarden en ons totale belang bij verzekeraars, halen wij het maximale uit iedere schade. 

Wij spreken jouw taal en sturen op snelle afhandeling van jouw vraagstukken. Hierdoor behalen wij ons doel: beter presteren dan andere adviseurs. Mocht je hier op- of aanmerkingen op hebben, schroom dan niet dit aan ons mede te delen. Zo blijft onze service positief ontwikkelen. 

Natuurlijk gaan we altijd voorzichtig om met privacygevoelig gegevens. Lees hier meer over in ons privacystatement.

Advies nodig?
Bel of mail ons!

Heb je vragen over bedrijfsverzekeringen, pensioen, hypotheek of andere financiële vraagstukken?

Neem dan direct contact met ons op.
Mail info@klasseadvies.nl