Header Uitzendbureau Klasse Advies

Uitzendbureau

Voor uitzendbureaus en detacheringsbedrijven bestaan meerdere specialistische verzekeringscontracten. Als ondernemer in de uitzendbranche is het ingewikkeld de juiste verzekering te kiezen. 

Wij weten welke aanbieder voor de verzekering van je uitzendbureau echt het goedkoopst is en de beste polisvoorwaarden hanteert. Bij onze vergelijking betrekken wij meerdere aanbieders die gespecialiseerd zijn in verzekeren van de uitzendbranche. Dit zijn zowel de grote aanbieders als kleinere verzekeraars. Zij richten zich specifiek op de bouw en daarbij blinken zij uit in premie, voorwaarden en (wellicht het belangrijkst) snelle schadeafhandeling. Natuurlijk houden wij hierbij je specifieke risico’s goed in beeld.  

KMF_180406_VANDOMMELE_LORES-15 (copy)

 

NBBU en ABU

De belangrijkste verzekering voor uitzendbureaus is de aansprakelijkheidsverzekering. Bij uitzendbureaus loop je diverse aansprakelijkheidsrisico’s voor en door de werknemers die je beschikbaar stelt. Hoe ver deze aansprakelijkheid reikt, is vaak vastgelegd in de leveringsvoorwaarden. Deze zijn afkomstig van NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen) of ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen).

Bij het adviseren van een passende aansprakelijkheidsverzekering voor je uitzendbureau of detacheringsbedrijf stemmen we deze goed af op je NBBU, ABU of eigen leveringsvoorwaarden.

Naast de aansprakelijkheidsverzekering zijn wij ook gespecialiseerd in je risico’s omtrent je wagenpark en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor jezelf en/of je werknemers. Ook hebben we al meerdere uitzendbureaus geadviseerd over hun collectieve (NBBU) pensioenregeling voor kantoorpersoneel.

Neem voor een vrijblijvend gesprek met onze specialisten contact met ons op.

Kantoorruimte van Klasse Advies

Advies nodig?
Bel of mail ons!

Heb je vragen over
bedrijfsverzekeringen, pensioen, hypotheek of andere financiële vraagstukken?

Neem dan direct contact met ons op.
Mail info@klasseadvies.nl

Bel 0165 743007