Vastgoed & VVE

Bij de verzekering van verhuurd vastgoed én de verzekering voor VVE’s is de concurrentie sterk tussen verzekeraars onderling.

Premies worden jaarlijks herzien, waardoor een andere verzekeraar weer een betere aanbieding voor de verzekering van je onroerend goed kan doen. Wij houden de markt voor de verzekering van vastgoed goed in de gaten. Hierbij weten wij welke aanbieder op welk moment het goedkoopst is en de beste polisvoorwaarden hanteert. Wij kijken hierbij zowel naar grote als kleinere aanbieders die zich specifiek richten op de verzekering van onroerend goed.

Opstalverzekering

Natuurlijk houden wij hierbij je specifieke risico’s goed in beeld. Belangrijke verzekeringen voor Vastgoed en VVE’s zijn de opstalverzekering én de aansprakelijkheidsverzekering onroerend goed. De aansprakelijkheidsverzekering onroerend goed dekt schade die je pand toebrengt aan derden af, bijvoorbeeld bij afwaaiende zaken als dakpannen. 

Naast de opstalverzekering en aansprakelijkheidsverzekering onroerend goed zijn wij ook gespecialiseerd in bestuurdersaansprakelijkheid, de milieuschadeverzekering en de rechtsbijstandverzekering.

Advies nodig?
Bel of mail ons!

Heb je vragen over bedrijfsverzekeringen, pensioen, hypotheek of andere financiële vraagstukken?

Neem dan direct contact met ons op.
Mail info@klasseadvies.nl